Trotseer de laatste winterkou met Owney Outdoor

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Trotseer de laatste winterkou met Owney Outdoor

Van sneeuw, hagel en ijs, tot windhozen, oeverloze regen en het eerste lenteweer: februari heeft de reputatie onstuimig te zijn. Dan kun je het beste nog snel een parka van Owney Outdoor uit de kast trekken. NOHO agency zet de drie warmste damesparka’s van dit outdoormerk voor hondenliefhebbers op een rij.

Lekker lange Nimbus

Owney Outdoor biedt talloze opties voor een winterse outfit. Met een lengte van 120 cm vanaf de schouder in de maat M is de Nimbus verreweg de langste parka die Owney Outdoor te bieden heeft. Zelfs de grootste koukleumen laten met deze lange, maar toch lichtgewicht parka hun hond met alle plezier uit. Je bent volop beschermd tegen kou, wind en regen dankzij de water- en winddichte coating en volledig getapete naden. Als het zonnetje zich laat zien, blijkt de jas fijn ademend en trek je makkelijk de YKK 2-weg rits open tot een comfortabele opening. En als de regen de kop opsteekt, trek je snel de vaste capuchon over je hoofd. De Nimbus werd twee jaar terug geintroduceerd en bleek direct een grote hit. De jas is gemaakt aan de buitenkant van 100% polyamide, de voering is 100% polyester. De Nimbus is verkrijgbaar in de kleur antraciet en in de maten XS tot en met 3XL.

Extra handig: Karabijnhaak voor bevestiging traktatiezakjes, poepzakjesreservoir en opvallende reflector.

Robuuste Comoda

De jassen van Owney Outdoor kunnen tegen aardig veel regenval. Ook de Comoda is bestand tegen zo’n 10.000 mm water voordat er ook maar één druppeltje vochtigheid doorsijpelt. De ademende coating beschermt tegen regen en wind. En de elastische binnenmouwen bieden net dat beetje extra bescherming tegen de gure wind. De extra lang gesneden en gewatteerde winterparka heeft een fleecevoering en is gemaakt van 100% polyamide aan de buitenkant en 100% polyester voor de voering. De Comoda heeft een YKK 2-weg ritssluiting en een afneembare capuchon. De jas heeft twee voorzakken, een tunnelzak achterop en verschillende binnenzakken, zoals een poepzakjesdispenser, grote en kleine zak met opening voor de koptelefoon en om de portemonnee in op te bergen. De jas is verkrijgbaar in de maten XS tot en met 4XL en in de kleuren marine en pine green.

Extra handig: Tunnelzak op de rug, traktatiezakje, poepzakjesreservoir en reflecterend logo op de achterkant en reflecterende lipjes aan de rits.

Oercomfortabele Arctic

Zoek je een zachtere, dunnere jas dan de gemiddelde Owney Outdoorjas? Dan is de zeer comfortabele Arctic winterparka voor jou bedoeld. De supermooie, moderne en gewatteerde parka heeft een afneembare capuchon en is gemaakt van een luxueuze structuurstof en voelt ondanks de dikke voering lekker licht aan. Ook deze jas heeft een ademende coating en kan makkelijk 10.000 mm water aan. Bovendien is de Arctic comfortabel winddicht dankzij de getapete naden en voorzien van de beste kwaliteit YKK 2-weg ritssluiting. De Arctic biedt volop opbergruimte, waaronder borstzakken met een drukknoop en met een rits, een mouwzakje, grote schuine zijzakken met rits en uitneembaar beloningszakje, tunnelzak op de rug, poepzakjesdispenser en binnenzakken met opening voor de koptelefoon. Deze winterparka is volledig gemaakt van polyester en verkrijgbaar in de maten XS tot en met 4XL en in de kleuren aruba blue, indigo blue, black, cherry red en grey.

Extra handig: Tunnelzak op de rug, traktatiezakje, poepzakjesreservoir, reflector, mouwzakje met klittenband en gaasnetzakje voor bril of zaklamp.

Nog véél meer Owney Outdoor

Wil je nog meer jassen van Owney Outdoor zien? Bekijk dan de brochure. Bestellen doe je door te mailen naar order@noho.nl.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.