Ultieme kleurenwaaier aan hondenriemen

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Ultieme kleurenwaaier aan hondenriemen

Een nieuwe huisstijl voor je hondenschool of het nieuwe seizoen is natuurlijk aanleiding voor een kritische blik op je collectie: heb je wel de juiste kleuren hondenriemen in huis? Passen die bij de nieuwe stijl of de hipste kleuren van deze lente? Bij de Ultimo collectie van EQuest 4dogs vind je écht altijd de perfecte kleur voor jouw zaak.

Eigentijdse klassieker
De basis van de Ultimo collectie is altijd hetzelfde: gevlochten polypropyleen touw. EQuest 4dogs maakt van dit stevige materiaal betrouwbare hondenriemen en halsbanden in verschillende uitvoeringen. Dankzij die stevige basis zijn de lijnen altijd kleur- én slijtvast en gaan ze jarenlang mee. Dat zorgt ervoor dat de Ultimo collectie al jaren een vaste eyecatcher is in het assortiment van EQuest 4dogs.

60 kleuren (en meer)
De Ultimo collectie telt maar liefst 60 (!) verschillende kleuren. Je vindt dus altijd wel een riem en halsband in de kleur die bij jouw collectie of hondenschool hoort. Zit ondanks dat ongewoon grote aanbod jouw kleur er nèt niet bij? Geen zorgen: bij EQuest 4dogs leveren ze graag maatwerk. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Mooie opties
Naast ruime kleurkeuze biedt de Ultimo collectie van EQuest 4dogs ook verschillende uitvoeringen. Zoals:
• De City Leash Ultimo, handig voor dagelijks gebruik en verkrijgbaar in drie verschillende maten – S 100 cm, M 120 cm en L 180 cm.
• De Training Leash Ultimo, perfect voor hondentrainingen of sport en makkelijk verstelbaar in lengte – van 120 cm, naar 155 cm tot 205 cm.
• De Dog Collor Ultimo, op 2 verschillende manieren aan te lijnen (zodat de halsband wel of niet slipt) en verkrijgbaar in 5 verschillende lengtes – vanaf 30 cm tot en met 65 cm, afhankelijk van de dikte.

Kleur bekennen?
Meer zien? Of bestellen? Bekijk alvast de catalogus van EQuest 4dogs en maak snel een afspraak: bel naar +31(0)6 109 104 63 of mail naar info@noho.nl.

Met Ultimo van EQuest 4dogs zit je altijd goed in kleur

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.