Bereid je voor op de zomer!

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Bereid je voor op de zomer!

De zomer wordt naar verwachting voor het derde jaar op rij warm en droog. Vorig jaar zomer zagen we al dat door de tropische temperaturen artikelen die honden verkoeling geven als warme broodjes over de toonbank gingen. Omdat de bezorging door de coronacrisis mogelijk vertraging oploopt, zetten we alvast de grootste bestsellers op een rij. Snel bestellen is het advies!

Cool Dog van EQDOG
De kwalitatief hoogstaande Cool Dog van EQDOG is veiliger dan andere koelvesten omdat het niet is uitgerust met een giftig gelpack. Bovendien helpt de Cool Dog daadwerkelijk en langdurig de hond verkoelen dankzij het bijzondere high tech materiaal dat ademt, vocht absorbeert en zorgt voor een snelle afvoer van vocht en warmte. Het enige dat je hoeft te doen, is het jasje even vochtig maken. Door het verdampen van het vocht wordt het lichaam gekoeld. Dus zolang het jasje vochtig is, vindt de hond verkoeling.

Gebruiksvriendelijk en gestroomlijnd ontwerp
De koeljas is makkelijk aan en uit te trekken, heeft twee verstelbare gespen en een rits aan de voorzijde. Dat maakt de Cool Dog ook perfect voor honden met brede nekken. Het gestroomlijnde ontwerp biedt een perfecte pasvorm. Dus zorg dat je de hond goed opmeet:

kies de juiste maat

Opvouwbare waterbak
Waar je ook heen gaat, een opvouwbare waterbak lijkt ook deze zomer essentieel voor alle hondenbazen. EQDOG heeft daarvoor de extreem lichte Travel Bowl. Hij is makkelijk invouwbaar, ruimtebesparend en dus makkelijk op te bergen. Over het design heeft EQDOG natuurlijk goed nagedacht. De Travel Bowl heeft een flexibele roestvrijstalen ring die zorgt dat de waterbak omhoog blijft als hij gevuld is. Daarnaast is de bodem van de kom groter dan de opening. Daardoor kan hij dus niet omvallen als je hond dolenthousiast zijn dorst komt lessen. De volledig getapete naden zijn waterdicht en dankzij de twee handvatten is de kom makkelijk draagbaar, zelfs als hij vol is. Opgevouwen stop je de Travel Bowl in een klein ritsvakje dat aan één kant is gemaakt van mesh. Daardoor kan het eventueel achtergebleven vocht ontsnappen en kan de waterbak niet beschimmelen.

Meer tips of bestellen?
Lees ook onze 8 afkoeltips voor huisdieren. Snel bestellen kan via +31(0)6 109 104 63 of met een mail naar info@noho.nl.

De absolute bestseller is de superieure koeljas voor honden, de Cool Dog van EQDOG

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.