Handig en mooi: de nieuwe instructievideo’s van Pomppa

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Handig en mooi: de nieuwe instructievideo’s van Pomppa

De hondenjassen en -truien van Pomppa zitten altijd als gegoten en bieden optimale bewegingsvrijheid. Maar hoe leg je aan klanten uit hoe je zo’n hondenjas of trui aandoet? Het werkt heel simpel, maar is best moeilijk uitleggen. Daarom heeft Pomppa handige instructievideo’s gemaakt. Perfect om achter de hand te hebben, te tonen bij een winkeldisplay of in je webshop.

Makkelijk en comfortabel

De verschillende soorten hondenjassen van Pomppa beschermen honden van kop tot staart. Ze blijven perfect op hun plek en beperken de bewegingsvrijheid van honden niet. Daarvoor is een goede fit heel belangrijk. 

Pomppa maakt het makkelijk om de juiste maat hondenjassen en -truien te bepalen.

De maat van de Pomppa hondenjas of -trui wordt altijd bepaald door de ruglengte van de hond én door het beoogde gebruik van de jas. Houd de hond van lekker rennen en springen? Dan moet de hondenjas stevig om de taille zitten. Is de hond (of eigenaar) zijn/haar wilde haren verloren en staat rustig wandelen vooral op het programma? Dan mag de hondenjas wat groter uitvallen. 

Zo trek je Pomppa hondenjassen en -truien aan

Voor ultiem draagcomfort moet de hondenjas of hondentrui altijd goed worden aangedaan. Daarom heeft Pomppa een instructie gemaakt voor haar hondenjassen en voor de hondentrui JumppaPomppa:

https://youtube.com/watch?v=_Qdy17rea4Y

De beste maat kiezen

Even passen is altijd de beste optie om te bepalen welke maat het beste valt bij de hond. Houd bij het kiezen van juiste jas of trui altijd rekening met de soort hond, de hoeveelheid vacht, de positie van de staart en het energieniveau. Want dat kan van invloed zijn op het perfecte model en de juiste pasvorm. Valt de hond tussen twee maten in? Kies dan een grotere maat om een goede pasvorm en ultiem draagcomfort te garanderen. Als de maat goed is, valt de staartcurve in de jas of trui over de aanhechting van de staart van de hond. Daardoor valt de jas of trui goed over de rug en dijen en is de hond optimaal beschermd en bedekt, zonder in te boeten aan bewegingsvrijheid.

Advies nodig?

Bij NOHO weten we precies welke hondenjassen bij welke soort honden passen. Neem daarom gewoon contact op als je advies wil. Of andere tips voor je winkelinrichting. Bel naar +31(0)6 109 104 63 of mail naar info@noho.nl.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.