Het Pomppa seizoen breekt aan!

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Het Pomppa seizoen breekt aan!

Volgens weerkundigen is het al herfst! Dat ga je binnenkort zeker merken met meer buien en lagere temperaturen. Hoog tijd dus om de hondenjassen van Pomppa uit de kast te trekken! Zorg dat je voldoende jassen en kleuren op voorraad hebt! NOHO agency biedt een handig overzicht van welke hondenjas of hondentrui je wanneer nodig gaat hebben.

Voor als het frisser wordt

Is het nog niet koud genoeg voor een echte jas, maar toch aardig fris? Dan heeft Pomppa handige tussenoplossingen – die je ook later ook prima kunt combineren met de hondenjassen voor als het heel koud wordt:

  • JumppaPomppa: een antistatische en antipluis pull-on sweater die makkelijk aan te trekken is en perfect op zijn plek blijft.
  • Pomppa Tube Scarf: een superhandige cirkelvormige sjaal die de oren en nek lekker warm houdt van hond én baas!

Voor regenachtige dagen

Speciaal voor regenachtige dagen heeft Pomppa twee soorten regenjassen die beschermen tegen vocht en wind – én die perfect blijven zitten bij sport en spel:

  • SadePomppa: een lichtgewicht regenjas die je hond het hele jaar door kan dragen.
  • KevytPomppa: een comfortabele regenjas die, dankzij de dunne, antistatische binnenlaag, perfect is voor als het ietsje kouder wordt.

Voor als het écht koud wordt

Als het nóg kouder wordt, biedt Pomppa drie soorten hondenjassen die je hond warm houden – en optimale bewegingsvrijheid bieden dankzij de fijne pasvorm:

  • PerusPomppa: een allround jas met waterdichte toplaag, reflectoren in de kraag en op de heupen en antistatische teddy binnenlaag.
  • ToppaPomppa: een dikgevoerde winterjas met waterdichte toplaag, goed isolerende vulling en antistatische teddy binnenlaag die beschermt tegen (vries)kou.

Zet dat ene stapje extra

Help je je klanten graag verder op weg? Zorg dan dat je weet:

Vragen? Bestellen?

NOHO agency staat altijd voor je klaar: bel naar +31(0)6 109 104 63 of mail naar info@noho.nl.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.