Lichtjes voor sportmaatjes

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Lichtjes voor sportmaatjes

Wist je dat Orbiloc niet alleen lichtjes voor de hond biedt, maar ook voor hun favoriete wandelmaatje? Het Orbiloc K9 Active Pack is namelijk een set Orbiloc Safety Lights voor hond én eigenaar. Zo zijn jullie beiden perfect zichtbaar voor (tegenliggend) verkeer en kunnen jullie samen veilig wandelen of hardlopen.

Samen op actieve tour
Het maakt niet uit of je gaat wandelen, fietsen of canicrossen, met het Orbiloc K9 Active Pack ga je veilig op pad in de regen, in de schemer of in het donker. Want dankzij deze betrouwbare veiligheidslichtjes met je extra goed zichtbaar. De K9 Active is bovendien een slimme aankoop, want daarmee ben je goedkoper uit dan wanneer je twee losse Orbiloc Safety Lights loopt.

Ready to start!
Het Orbiloc K9 Active Pack bestaat uit:
• Orbiloc Dog Dual met amberkleurig licht (inclusief houder)
• Orbiloc Run Dual met donkerkleurig licht (inclusief clip en armband)
• Batterijen
• Handleiding
Het amberkleurige licht voor de hond is helder en zichtbaar in het donker en verblind tegelijkertijd niet. Je kunt de lamp dus makkelijk op een hondentuig of halsband vastzetten met de meegeleverde houder, zonder zorgen dat je niets meer ziet als je naar je hond kijkt.
Het zwarte licht heeft een xenon-achtig (blauwachtig) wit licht, dat goed zichtbaar is in het donker. Dit veiligheidslicht wordt geleverd met de Orbiloc clip en armband en draag je zo makkelijk om jouw arm. En dankzij de batterijen ben je direct klaar voor vertrek – voor de zekerheid is de handleiding bijgesloten.

Ook veilig op pad?
Het Orbiloc K9 Active Pack kun je bestellen via +31(0)6 109 104 63 of info@noho.nl. Orbiloc biedt overigens ook andere veiligheidslichtjes in uiteenlopende kleuren, mocht je een kleurrijke Kerst willen organiseren.

Veilig op pad met je beste maatje dankzij het Orbiloc K9 Active Pack.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.