Nagenieten van Interzoo

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Nagenieten van Interzoo

Na zo’n vier jaar afwezigheid was Interzoo er weer! De toonaangevende internationale vakbeurs had dit jaar meer dan 1.300 exposanten uit ruim zestig landen. Uit meer dan 110 landen kwamen mensen op de beurs in het Duitse Neurenberg af. En natuurlijk was NOHO agency erbij!

Foto: WZF/Boxler

Bestsellers & trends

Op het beursterrein van de NürnbergMesse kon je eind mei alle toonaangevende producten voor huisdieren ontdekken, inclusief dé bestsellers van nu én trends van morgen. Pomppa en Owney Outdoor kwamen langs en NOHO agency verkende de beursvloer en was bij de stands van DOG Copenhagen en Orbiloc te vinden.

Drukte bij DOG Copenhagen

Deens design én vernuftigheid: dat maakt DOG Copenhagen een merk waar je niet omheen kunt op een beurs als Interzoo. Het grote succesnummer op de beurs was de Comfort Walk Go. Dankzij het ergonomische en lichtgewicht 3D-harnas geniet de hond van ultiem draagcomfort en als hondenbaas hoef je je geen zorgen te maken om getrek. De nieuwe Comfort Walk Pro bewijst nu bovendien nu al een absolute bestseller deze zomer te worden

Verkoopdirecteur Martin Smedegaard bij de stand van DOG Copenhagen.

Sterke presence van Orbiloc

De stand van Orbiloc op Interzoo trok ook de nodige aandacht – of kwam dat door de extreem goed zichtbare veiligheidslampjes die bezoekers konden uittesten? De Orbiloc Safetey Lights zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en dat maakt deze veiligheidslampjes shockproof en waterdicht. Een slimme duurzame keuze voor elke hondeneigenaar dus. Bovendien had Orbiloc het complete assortiment aan kleuren meegenomen. En dat maakte zichtbaar indruk! 


De stand van Orbiloc weerspiegelt de krachtige materialen van de sterke veiligheidslampjes.

Op naar 2024

Vanuit NOHO agency kijken we vol trots en plezier terug op deze editie van Interzoo en we hebben alvast de volgende editie van deze wereldwijde beurs voor huisdierbenodigdheden in de agenda gezet: 7 tot en met 10 mei 2024. Heb je Interzoo gemist? Overweeg dan een bezoek aan Anido 2022 op 4 en 5 september 2022 in Kortrijk Xpo in België.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.