Nieuwste upgrades van DOG Copenhagen

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Nieuwste upgrades van DOG Copenhagen

DOG Copenhagen start 2024 met twee nieuwe productupgrades! De Comfort Walk Pro Harness en de Urban Trail Leash kregen een duurzame én stylishe make-over. Met deze nieuwe upgrades onderstreept DOG Copenhagen wederom zijn status als toonaangevend en innovatief merk op het gebied van hondenaccessoires. Ontdek het aangepaste harnas en de vernieuwde hondenlijn!

Hoge standaard

DOG Copenhagen houdt van hoge standaarden en wil daarom voorop blijven als het gaat om hoogwaardige hondenaccessoires. Daarvan getuigen de geüpgradede Urban Trail Leash en Comfort Walk Pro Harness. Eind 2023 verbreedde het Deense merk zijn assortiment met de Vega Bowl, Libra Placemat, Flexy Poop Bag Holder, Go Explore Treat Bag en de Go Explore Belt Bag. Later kwam daar ook de Skagen Food Bar bij. Nu werkt het bedrijf aan het verbeteren van bestaande bestsellers, waardoor nu Urban Trail Leash en Comfort Walk Pro Harness zijn gemaakt van een nieuw, gecertificeerd polyester dat niet verbleekt.

Urban Trail Leash

De superhandige Urban Trail™ hondenlijn van DOG Copenhagen is uitgerust met de Pouch Organizer™ riemtas. Je laat niet alleen comfortabel de hond uit, maar hebt ook hondenpoepzakjes én snoepjes altijd mee! De riem heeft een zacht, neopreen gewatteerd handvat, 3M™ reflecterende strepen en vier verschillende hendels zodat je veilig de hond uitlaat en altijd onder controle hebt. Ideaal voor stadswandelingen. De hondenlijn is verkrijgbaar in de maten S en L en in 8 kleuren met bijpassende halsbanden en harnassen.

Keuzestress? Kun je niet kiezen tussen de verschillende riemen van DOG Copenhagen? Bekijk het handige overzicht.

Comfort Walk Pro

De Comfort Walk Pro™ van DOG Copenhagen is een sterk en lichtgewicht harnas voor dagelijks gebruik. Het harnas is gemaakt van duurzame vlek- en waterbestendige materialen en heeft een zachte, ademende vulling. Dankzij het slimme design is het harnas gemakkelijk aan en uit te doen en comfortabel voor de hond tijdens verschillende activiteiten. Het harnas heeft één handvat en twee bevestigingsopties voor de riem; op de rug én op de borst voor extra controle en flexibiliteit.

Dankzij de upgrade is het harnas nu volledig in één kleur uitgevoerd aan de buitenkant; het verschil zie je direct. De Comfort Walk Pro is verkrijgbaar in de maten XS, S, M, L en XL  en in 8 kleuren met bijpassende halsbanden en hondenlijnen. Bovendien is de maatvoering aangepast waardoor er meer overlap zit tussen de maten. Daardoor grijp je nooit mis:

MaatBorstomvangNek
XS34-46 cm24-34 cm
S44-56 cm28-40 cm
M54-68 cm36-50 cm
L66-82 cm44-58 cm
XL80-115 cm52-68 cm

Upgrade je assortiment

Ook deze nieuwe innovaties van DOG Copenhagen móet je wel delen met je klanten! Zorg dus dat je ze zo snel mogelijk in huis haalt: neem contact met ons op via +31(0)6 109 104 63 of mail naar info@noho.nl. Dan helpen we je gauw!

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.