NOHO op Interzoo 2018

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

NOHO op Interzoo 2018

Interzoo staat weer voor de deur! Van 8 tot 11 mei 2018 vind je op deze toonaangevende vakbeurs nieuwe producten voor huisdieren, slimme innovaties van kwalitatieve merken en de bestsellers van komend jaar. Daarom is NOHO agency ook dit jaar aanwezig in het Duitse Neurenberg. Samen afspreken? Dat kan!

Met meer dan 2.000 exposanten uit zo’n 70 landen kun je makkelijk het overzicht kwijtraken op Interzoo 2018. Daarom gaven we eerder al tips ter voorbereiding op deze gigantische vakbeurs en een overzicht van onze merken. Maar we zijn natuurlijk ook zelf aanwezig. Op woensdag 9 mei doen we volop inspiratie op en vind je ons her en der op de beurs. Op 10 en 11 mei zijn we de hele dag aanwezig bij de stand van Owney en EQuest 4dogs.

Tijd voor een kopje koffie?
Natuurlijk kunnen we afspreken op Interzoo 2018. Dan kan ik je bijvoorbeeld alvast exclusieve previews geven of handige productdemonstraties. Mail voor een afspraak naar info@noho.nl of bel (vooral handig tijdens de beurs) naar +31 (0)6 109 104 63. Even langslopen kan ook op donderdag 10 of vrijdag 11 mei: Owney Outdoor en EQuest 4dogs staan in hal 7a, bij standnummer 313.

Kom ook langs op de stand van Owney en EQuest 4dogs!

Kom ook langs op de stand van Owney en EQuest 4dogs!

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is opgericht door Tim Doedijns, fervent skiër en hockeyer, wandelaar en trotse baas van Border Terrier Luca.