Zeker zien op Interzoo 2018

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Zeker zien op Interzoo 2018

Keuzestress voor Interzoo 2018? Begrijpelijk, maar nergens voor nodig. Want wij weten wel welke stands je zeker moet bekijken op deze toonaangevende en gigantische vakbeurs. Onze merken natuurlijk!

Interzoo 2018 biedt een uniek overzicht van de nieuwste trends en innovaties wereldwijd van producten voor huisdieren. Maar wie de vakbeurs bezoekt, kan makkelijk verdwalen. Want waar moet je zijn als je ongeveer 120.000 m2 aan tentoonstellingsruimte hebt, verdeeld over 13 beurshallen? We gaven eerder al tips ter voorbereiding op beurs en we zijn zelf ook aanwezig – Tijd voor een kopje koffie?

Onze merken op Interzoo
NOHO agency brengt alleen de beste, meest gebruiksvriendelijke en duurzame outdoor- en hondensportartikelen van innovatieve, kwaliteitsvolle merken. Wil je even snuffelen aan de productlijnen? Of exclusieve previews zien van de nieuwe collectie? Bezoek dan:

• DOG Copenhagen: hal 1 – stand 115
• EQuest 4dogs: hal 7a – stand 313
• Owney Outdoor: hal 7a – stand 313

Helaas is EQDOQ niet aanwezig bij deze editie van Interzoo. Zij focussen zich nu op andere evenementen. Toch een demonstratie zien? Even de producten in handen hebben? Maak dan een afspraak via info@noho.nl. Dan komen we gewoon langs!

DOG Copenhagen is voor het eerst ook aanwezig op Interzoo 2018.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is opgericht door Tim Doedijns, fervent skiër en hockeyer, wandelaar en trotse baas van Border Terrier Luca.