Pomppa viert feest met Femton

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Pomppa viert feest met Femton

Bij Pomppa is het deze maand feest, want het Finse merk bestaat 15 jaar! Dat vieren ze met een limited edition uitvoering van één van hun grootste succesnummers: de JumppaPomppa. Deze hondentrui is nu tijdelijk verkrijgbaar in feestelijke Femtonprint. Wees er snel bij, want de hondentrui met het jubileumpatroon is slechts in beperkte oplage gemaakt.

Grote stappen

Met de limited edition print Femton staat Pomppa stil bij de afgelopen vijftien jaar (Femton betekent vijftien in het Zweeds). Daarin heeft het Finse merk grote stappen gemaakt: het begon in 2007 met de PerusPomppa, geboren vanuit de noodzaak om eindelijk een goede hondenjas te maken die je kunt gebruiken in combinatie met hondensport. Een jaar later werd het merk Pomppa voor het eerst voorgesteld aan het grote publiek op de Agility World Championships in Helsinki met de Sade, Perus, Toppa en PikaPomppa. De hondenjassen bleken een instant succes en door de jaren groeide Pomppa uit tot een vertrouwde naam.

Duurzame ambities

De afgelopen jaren heeft Pomppa gekeken naar wat hondeneigenaren en hun honden nodig hebben, en daarop hun ontwerpen geperfectioneerd. Daarbij is ook meteen werk gemaakt van duurzaamheid. Pomppa is inmiddels koploper op het gebied van duurzaamheid binnen de hondenproductenbranche. Over twee jaar wil het bedrijf uitsluitend hernieuwbare of gerecycleerde materialen gebruiken bij de productie van de hondenjassen en tegen 2035 wil Pomppa volledig CO2-neutraal zijn. Alle nieuwe producten worden nu al ontworpen voor de circulaire economie; alles moet je dus opnieuw kunnen gebruiken. Ook de levenscyclus van de hondenjassen zelf wordt verlengd en via het platform RePomppa kun je gebruikte hondenjassen bestellen of aanbieden.

De knaller JumppaPomppa

De keuze voor de limited edition JumppaPomppa komt niet uit de lucht vallen. De hondetrui is een absolute bestseller, want de trui is superhandig voor de frisse dagen in het voorjaar en najaar. Ook in een barre winter is de hondentrui een aanwinst, want hij past onder alle hondenjassen van Pomppa. De JumppaPomppa is zeer geliefd onder honden en hondeneigenaren omdat deze trui perfect op z’n plaats blijft zitten, de stof wordt niet statisch en verwarmt zonder in de weg te zitten. Een absolute musthave dus voor drie seizoenen in het jaar. De hondentrui is normaal gesproken in maar liefst 7 kleuren verkrijgbaar, en nu tijdelijk ook in de Femton-print.

Enthousiast over Pomppa? Wil je meer weten over Pomppa? Of wil je ook die limited edition Pomppa print bemachtigen? Laat het ons weten: bel +31(0)6 109 104 63 of mail naar info@noho.nl.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.