Pre-ordermogelijkheden voor Pomppa

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Pre-ordermogelijkheden voor Pomppa

Maart roert zijn staart en april doet natuurlijk straks ook wat ‘ie wil. De kans is dus groot dat klanten nog aankloppen voor een steengoede hondenjas of regenjas van Pomppa. Hopelijk kun je die klanten blij maken. Wij merkten in ieder geval dat de Pomppa-jassen als warme broodjes over de toonbank gingen! En we bieden nu een speciale pre-orderactie: tot en met 15 april kun je alvast je Pomppa-jassen voor het seizoen 2021/2022 bestellen. 

Nieuw seizoen, nieuwe kleuren

Pomppa houdt graag de collectie fris en exclusief. Plum en Graphite zijn de standaardkleuren van de hondenjassen. Zij zitten elk jaar in de collectie. Daarnaast komt Pomppa elk seizoen met nieuwe kleuren en patronen in beperkte oplagen. Daarbij geldt een heel strikt: op is op. Daardoor kan er een ware run op bepaalde prints of kleuren ontstaan; je moet dus op tijd je producten in huis halen. Tegelijkertijd zorgt Pomppa op deze manier dat je elk jaar met een frisse, nieuwe collectie kunt uitpakken. 

Wat brengt het nieuwe seizoen?

Afgelopen seizoen kwam Pomppa met de nieuwe kleur Papaya en de vrolijke print Kartta voor de PerusPomppa, ToppaPomppa, SadePomppa en KevytPomppa. Naast deze nieuwe kleur en print voor de (warme) regenjassen werd de immer populaire hondentrui JumppaPomppa verkrijgbaar in maar liefst tien kleuren, waaronder de nieuwe kleuren Papaya en Choco. Dat belooft dus veel goeds voor het nieuwe seizoen! Maar wat de precieze nieuwe kleuren of prints voor najaar/winter 2021/2022 worden, houden we nog even voor ons. Al kunnen we telefonisch misschien een klein tipje van de sluier lichten …

Bekijk de huidige brochure van Pomppa 2020/2021

Plaats snel je pre-order

Tot en met 15 april kun je nog je pre-order voor het nieuwe najaar/winterseizoen voor Pomppa plaatsen. Dat doe je bij voorkeur door te mailen naar info@noho.nl.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.