Veilig de zomer in met Orbiloc

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Veilig de zomer in met Orbiloc

Wist je dat 60 procent van de Orbiloc-fans de robuuste veiligheidslampjes ook in de zomer gebruikt? Dat je de Orbiloc Safety Lights goed kunt gebruiken in lente, herfst en winter, is voor iedereen duidelijk. Want hoe minder daglicht, hoe meer je de hondenlampjes nodig hebt. Maar ook in de zomer zijn ze zeker handig. Zorg dat je voorraad dus op orde is!

Onlangs deed Orbiloc een enquête onder hun volgers op Instagram: wie gebruikt de veiligheidslampjes ook in de zomer? Wat blijkt? Bijna 2 op de 3 respondenten geeft aan dat zij ook de lampjes in de zomer gebruiken, en dat is niet alleen uit gewoonte. Om de warmte te vermijden, gaan veel hondenliefhebbers vroeger en later op de dag wandelen of hardlopen met de hond. Dan loop je samen alsnog in de schemering en zijn de Orbiloc Safety Lights wel zo veilig. Naast de ochtend- en avondwandelingen, worden er ook volop nachtwandelingen en strandwandelingen gemaakt. Respondenten gaven aan dat ze samen met de hond afkoelen in donkere bossen en heerlijk genieten van prachtige zonsondergangen. Daarmee kunnen ze niet zonder de Orbiloc Safety Lights.

Watersporten met Orbiloc

Een andere opvallende uitkomst uit het onderzoek van Orbiloc is dat veel hondeneigenaren hebben ontdekt dat de 100 procent waterproof Orbiloc Safety Lights natuurlijk ideaal zijn voor watersportactiviteiten. Bijvoorbeeld tijdens het paddleboarden, kajakken, zwemmen en varen. Ze houden je favoriete viervoeter tijdens wandelingen veilig, maar vergroten ook hun zichtbaarheid in en op het water. De lampjes zijn goed te bevestigen aan harnas, halsband en zwemvest en dus zonder riem ook prima te gebruiken. Met een Orbiloc-lampje is de hond makkelijker te vinden, vooral bij weinig licht en op drukke plekken. Bovendien zien andere watersporters dankzij het veiligheidslampje de hond ook sneller. En dat kan nare ongelukken voorkomen.

In het zomerassortiment

Ook in het zomerseizoen kun je dus beter een goede voorraad Orbiloc Safety Lights in huis hebben voor watersporters en avond- en nachtwandelaars. Bestelformulier ontvangen? Bel +31(0)6 109 104 63 of mail naar info@noho.nl.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.