Voorbereiden op Interzoo 2024

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Voorbereiden op Interzoo 2024

Ga jij ook naar Interzoo 2024 in Nuremberg – en ben je op zoek naar de nieuwste trends en bestsellers voor het komende jaar? Laat je niet overvallen door de grootsheid van deze gigantische vakbeurs. NOHO agency biedt 5 handige tips voor je ter voorbereiding!

Tip 1: Boek je snel je hotel

Op Interzoo 2024 is compleet uitverkocht! Dit jaar komen meer dan 2.100 exposanten uit 68 landen en zeker 40.000 bezoekers uit meer dan 120 landen; het wordt drukker dan ooit! Heb je dus nog geen hotel geregeld? Doe dat dan snel!

Tip 2: Maak een plan

Maar liefst 140.000 vierkante meter aan expositieruimte is het natuurlijk onmogelijk om alles te zien tijdens Interzoo en ruim 80 procent van de producten is bedoeld voor honden of katten. Bekijk daarom het programma zorgvuldig en maak slimme keuzes: welke producten en merken gaan jouw klanten aanspreken?

Tip 3: Testen, testen en testen

Laat je niet verleiden door leuke giveaways, mooie plaatjes en lekkere hapjes of drankjes: je bent naar Interzoo gekomen om het beste voor jouw klanten te selecteren. Ga daarom naar demonstraties en vraag of je zelf producten mag uitproberen. Dan weet je pas echt wat je straks in huis haalt of aan je klanten verkoopt. Neem voor de zekerheid ook de catalogi of brochures mee voor meer informatie!

Tip 4: Fris je kennis op

Interzoo 2024 biedt een breed programma vol kennisoverdracht, dialoog en discussie voor en met experts:

  • Petfood Forum Europe: experts vertellen over de nieuwste trends, onderzoeken en innovaties op de Europese markt voor diervoeding.
  • Academy Sessions: korte conferenties over bijvoorbeeld regionale marktontwikkelingen, marketingtrends en het thema duurzaamheid.
  • Fresh Ideas Stage: ontmoet creatieve geesten achter nieuwe innovaties en ontdek toekomstige trends.
  • Meetings & Networking: diverse bijeenkomsten en vergaderingen van vele internationale verenigingen.
  • Live Presentations: bekijk verschillende productpresentaties om te zien hoe ze echt werken.
  • Product Showcase & Community Stands: een snel overzicht en eerste oriëntatie van de verschillende producten op Interzoo. Zoek je producten uit specifieke landen? Ga dan naar één van de 15 landenpaviljoens.

Tip 5: Download de app

Zeker handig om op zak te hebben: de Interzoo App. Daarmee heb je je toegangsticket, het jouw persoonlijke én het volledige beursprogramma en een interactieve plattegrond altijd onder de knop. Bovendien kun je makkelijk exposanten vinden en afspraken met ze maken. De app kun je hier downloaden.

Toch gemist?

Interzoo wordt elke twee jaar georganiseerd. Kon je er dit jaar niet bij zijn? Geen zorgen: NOHO agency praat je graag bij over de meest actuele trends in de branche en de slimste productinnovaties die je niet kunt missen. Bel naar +31(0)6 109 104 63 of mail naar info@noho.nl voor een afspraak.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.