Zeker zien op Interzoo 2024

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Zeker zien op Interzoo 2024

Interzoo staat bekend als ‘s werelds meest uitgebreide en dé toonaangevende vakbeurs voor producten en diensten voor huisdieren. In het Duitse Nuremberg vind je de meest slimme innovaties van kwalitatieve merken — hier vind je de bestsellers voor de komende jaren! Natuurlijk zijn Orbiloc, Pomppa én DOG Copenhagen van de partij.

Voorkom keuzestress

Met meer dan 2.100 stands van merken uit 68 landen kun je makkelijk verdwalen op die 14.000 vierkante meter verdeeld over 14 hallen van Interzoo 2024 – dat zijn er 2 meer dan tijdens de vorige editie! Wat je in ieder geval niet wilt, zijn de stands van de toonaangevende merken van NOHO agency!

Pomppa: Hall 3A / Booth Number 3A-412

Pomppa is dit jaar voor het eerst aanwezig bij Interzoo! Dat kon ook eigenlijk niet anders, want deze producent van hondenjassen is werkelijk innovatief op alle fronten, van duurzaamheid tot ultieme pasvorm voor de hond. Bij de stand van Pomppa vind je Noora Eerikäinen, Chief Executive Officer, die je alles kan vertellen over de hondenjassen én bijzondere ambities van Pomppa.

Afspraak maken? Mail naar noora@pomppa.fi of bel naar +358 405 914494

Orbiloc: Hall 3A / Booth Number 3A-309

Orbiloc was natuurlijk ook aanwezig bij de vorige editie van Interzoo. Het Deense merk maakt grote naam met de super robuuste Orbiloc Safety Lights. Deze veiligheidslampjes zijn ideaal voor wandelingen in de schemering en in het donker – en ook heel handig als je met de hond gaat varen of watersporten. De lampjes zijn bovendien verkrijgbaar in talloze kleuren.

Op de website van Interzoo kun je alvast het brandbook van Orbiloc bekijken.

DOG Copenhagen: Hall 1 / Booth Number 1-529

Na alle nieuwe productlanceringen — waaronder de ultra stylishe Skagen Food Bar – en upgrades kun je natuurlijk niet om DOG Copenhagen heen. Op Interzoo staat het toonaangevende merk meteen in de eerste hal. Ga zeker langs als je de nieuwe producten en innovaties wilt in het echt wilt bekijken!

Kop koffie drinken?

NOHO agency is aanwezig bij Interzoo 2024. We wijzen je daar graag de weg en laten je de mooiste innovaties zien. Mail voor een afspraak naar info@nohoagency.nl of bel of stuur een WhatsApp naar +31 (0)6 109 104 63.

Foto header: WZF / Thomas Geiger

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.