Laat (ex-)puppy’s kennismaken met Pomppa

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Laat (ex-)puppy’s kennismaken met Pomppa

De golf coronapuppy’s zorgt voor een heleboel nieuwe hondeneigenaren. Een groot deel daarvan gaat voor het eerst de winter met hun kleine viervoeter meemaken. Help ze goed op weg met de hondenjassen van Pomppa. Want die houden elke hond – groot of klein, speels of rustig – lekker warm en droog.

Warm inpakken

Een hondenjas kun je gebruiken als modeaccessoire, maar voor sommige honden is hij essentieel om gezond de winter door te komen. Zeker puppy’s, oudere honden en honden met een dunne vacht kunnen het makkelijk koud krijgen. Daarom behoort een hondenjas op de kapstok van de gemiddelde hondeneigenaar. Je kunt een hondenjas inzetten tegen de kou, maar ook tegen de regen. En zeker de hondenjassen en hondentruien van Pomppa bieden uitkomst. Want daarmee bied je een uitstekende pasvorm, waardoor elke hond zijn bewegingsvrijheid behoudt en de jas gewoon op zijn plek blijft.

Puppy toilettraining
Wanneer de kou komt, kan dat ook effect hebben op de zindelijkheidstraining van puppy’s. Er zijn namelijk genoeg jonge honden die in de winter liever niet naar buiten gaan en zo kort mogelijk willen lopen. Laat staan dat ze nog met de billen richting de grondvorst willen om hun behoefte te doen. Met een hondenjas maak je de wandeling een stuk aangenamer en kun je voorkomen dat de zindelijkheid langer op zich laat wachten.

Unieke kwaliteit en ultiem draagcomfort

De hondenjassen van Pomppa zijn zeer geliefd vanwege de ergonomische pasvorm die maximale bewegingsvrijheid garandeert. In tegenstelling tot de meeste hondenjassen gebruikt Pomppa geen nare, knellende elastieken in de liezen of bij de staart. Bovendien zijn de jassen makkelijk te wassen en supersnel droog. Daarnaast zorgt het Finse merk dat de hondenjassen en hondentruien worden uitgevoerd in supermooie prints en hippe kleuren – en voor het seizoen 21/22 zijn de kleuren petrol en oranje toegevoegd.

Makkelijk aangetrokken

De hondenjassen van Pomppa zitten dus altijd als gegoten. Het is wel belangrijk om de juiste maat te kiezen en goed worden aangetrokken. Deel daarom ook de handige instructievideo die Pomppa heeft gemaakt. De juiste maat stem je af op de soort hond, de hoeveelheid vacht, de positie van de staart, het beoogde gebruik van de jas en het energieniveau van de hond. Want dat kan van invloed zijn op het perfecte model en de juiste pasvorm.

Advies over hondenjassen nodig?

Bij NOHO helpen we je graag! Wil je de hondenjassen van Pomppa zelf ontdekken? Een bestelling plaatsen? Of weten welke hondenjassen perfect passen bij een bepaalde soort honden? Neem contact op: bel naar+31(0)6 109 104 63 of mail naar info@noho.nl.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.