Wat is Pomppa?

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Wat is Pomppa?

Pomppa is het nieuwste merk dat NOHO agency vertegenwoordigt. Met deze prachtige hondenjassen maak je elke hond blij, want je kunt ze lekker inpakken en beschermen tegen vocht en kou. Maar Pomppa betekent nog veel meer…

Finse traditie

‘Pomppa’ is een oud Fins woord dat verwijst naar een ouderwetse wollen overjas. Zo’n jas beschermt in de winter tegen de kou en in de zomer tegen de hitte. Het is dus de ultieme jas, die comfortabel zit in alle weersomstandigheden. Dat is ook het uitgangspunt van ons nieuwe merk Pomppa: hondenjassen die in elk seizoen heerlijk zitten en zorgen dat je hond, ongeacht het weer, kan genieten van de buitenlucht.

Ultieme bewegingsvrijheid

Bij de meeste hondenjassen kan een hond niet lekker bewegen. Dat is compleet anders bij de hondenjassen van Pomppa. Ze beperken niet de bewegingen van de hond en beschermen toch het hele lichaam – van triceps tot biceps. De hondenjassen zijn speciaal ontworpen om te passen alsof ze op maat zijn gemaakt. Ook bijzonder: de jassen blijven perfect op hun plek, zelfs als er wordt gerend op volle snelheid. En dat zonder knellende elastiekjes rond de benen. 

Sterke prijs-kwaliteit

De hondenjassen van Pomppa worden gemaakt van duurzame materialen en zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan bij dagelijks gebruik. Toch hebben ze een verbazingwekkend goede prijs-kwaliteitverhouding. De hondenjassen komen in verschillende stijlvolle kleuren en in verschillende uitvoeringen, zodat er altijd eentje bij (de kleuren van) het seizoen past. Bij de warme uitvoeringen zorgt de antistatische voering dat de vacht niet vuil of in de war raakt. Daarnaast zorgen reflectoren dat de hond in het donker altijd goed zichtbaar is. 

Zelf zien?

Ook benieuwd naar de SadePomppa, KevytPomppa, JumppaPomppa, PerusPomppa of ToppaPomppa? Bekijk alvast de brochure van Pomppa (pdf), waarin al deze hondenjassen staan. Of bel naar +31(0)6 109 104 63 of mail naar info@noho.nl voor een afspraak of bestelling.


Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.