We zien je graag (met de Orbiloc Safety Lights)!

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

We zien je graag (met de Orbiloc Safety Lights)!

Nog veel hondeneigenaren lopen zonder licht in het donker. En dat is niet zonder risico’s. Want andere weggebruikers kunnen jou of je hond over het hoofd zien. Of je nu in de drukke stad woont of in een meer landelijke gebied: zorg dat jullie goed zichtbaar zijn! Zeker nu de dagen korter worden, kun je niet zonder de Safety Lights van Orbiloc de deur uit!

Werken aan zichtbaarheid

Veel mensen laten hun hond ’s ochtends vroeg en ’s avonds laat uit. Bijvoorbeeld nog voordat ze naar hun werk gaan of de kinderen afdroppen bij school. Of ’s avonds na een lange werkdag of na het sporten. Nu de herfst is begonnen, merk je dat het steeds donkerder is op dat soort tijden – en frisser! Dan is het belangrijk om goed zichtbaar te zijn met veiligheidslampjes. Daarvoor zijn de Orbiloc Safety Lights ideaal. Deze super robuuste lampjes zijn shockproof en waterproof en gaan maar liefst 250 uur mee op één paar batterijen.

Veilig en prettig

Veiligheidslampjes dragen in de herfst en winter is geen overbodige luxe: andere weggebruikers zien jou en je hond lopen, wat het risico op ongelukken een stuk kleiner maakt. Het dragen van veiligheidslampjes kan een onveilig gevoel verkleinen, maar kan ook een misstap voorkomen – je stapt niet zo snel in een plas en houdt dus droge sokken, maar je stapt ook minder snel in een kuil waardoor je bijvoorbeeld je enkel kunt verzwikken. Je loopt dus een stuk prettiger én bent veilig bezig!

Populair om meerdere redenen

Natuurlijk kun je fietslampjes gebruiken, maar de Safety Lighs van Orbiloc zijn een duurzame en veilige keuze voor je hond. Ze gaan lang mee en zijn zeer sterk. Ze kunnen een druk van maar liefst 100 kilo weerstaan. Het is daarom geen wonder dat deze betrouwbare veiligheidslampjes al jaren worden gebruikt door hulphonden en politiehonden. Het veiligheidslicht is populair dankzij het slimme ontwerp, de gebruiksvriendelijkheid en de zorgvuldig geselecteerde materialen. Bovendien profiteer je van drie jaar garantie!

Meteen bestellen?

Wil jij de LED-veiligheidslampjes van Orbiloc in huis halen? Mail dan naar orders@noho.nl. Heb je nog vragen? Bel dan naar +31(0)6 109 104 63.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.