De ideale hardloopmaatjes: de hond én de Orbiloc Safety Lights

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

De ideale hardloopmaatjes: de hond én de Orbiloc Safety Lights

De trouwe viervoeter is natuurlijk hét ideale hardloopmaatje. Maar dat geldt ook voor de Orbiloc Safety Lights. Met deze super robuuste veiligheidslichtjes kunnen jij en je hond veilig samen hardlopen in het donker. Met de Orbiloc K9 Pack maak jij deze gouden combinatie waar!

Aanstekelijke blijheid

Met stip op nummer één in talloze goede voornemens voor het nieuwe jaar: meer sporten. De hond kan daarbij helpen. Je trouwe viervoeter maakt hardlopen immers leuk, ook op dagen dat je eigenlijk zin hebt om van de bank te komen. Een hond laat je niet focussen op het aantal verbrande calorieën, de snelheid van je stappen of het aantal kilometers dat je hebt afgelegd – of nog moet afleggen. Een rennende hond is eigenlijk altijd een blije hond, die geniet van de lichaamsbeweging en de wind door zijn of haar vacht. Die blijheid werkt zo aanstekelijk, dat vaak blijkt dat mensen die een hond als hardloopmaatje hebben over een langere periode blijven hardlopen dan hardlopers met menselijke loopmaatjes.

Altijd in het vizier

Hardlopen in het donker is in de donkere wintermaanden soms best een uitdaging. Je moet weer en wind trotseren, maar ook goed nadenken over de veiligheid van jou en je hond. De Orbiloc K9 Pack bestaat uit een armband met een donkere, xenon (blauwachtig) verlichting voor jou én een amberkleurig licht met houder voor aan de halsband of tuig van je hond. Samen zijn jullie tot op maar liefst 5 km afstand te zien. Omdat het lampje 270 graden in de breedte schijnt vanaf je arm en vanaf het tuigje of de riem van de hond, zien autobestuurders en fietsers je goed vanop afstand en kunnen tijdig hun snelheid aanpassen. Bovendien ben je voor elkaar ook goed zichtbaar: met het supersterke lampje zie je altijd precies waar je hond is.

Slim Deens design

Als hardloper wil je natuurlijk dat je er een beetje goed bijloopt. Design uit Scandinavië heeft een goede naam en dat is niet voor niets. Scandinavische ontwerpers letten meer op duurzaamheid, zijn wat creatiever, bedenken vaak meer elegante uitvoeringen. De Denen Anette Kristensen en Jan Jægergaard bedachten de Orbiloc Safety Light en maakten het shockproof en waterdicht veiligheidslampje met hoogwaardige materialen. Wil je bovendien een andere kleur dan de standaard donkere verlichting om de arm? Of wil je dat je hond er extra flashy uitziet? Kristensen en Jægergaard bedachten uiteenlopende kleuren voor de veiligheidslichtjes. Zo vind je altijd de kleur die je outfit afmaakt en past bij de vacht van je hond.

Veilig samen hardlopen

Haal snel de Orbiloc K9 Active Pack in huis! Bestellen doe je via +31(0)6 109 104 63 of order@noho.nl.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.