EQDOG is klaar voor de feestdagen!

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

EQDOG is klaar voor de feestdagen!

Dankzij corona zijn er steeds meer huishoudens die hun gezin uitbreiden met een hond. Dat merkten ze bij EQDOG, want daar vlogen de producten de deur uit. Inmiddels heeft het jonge Scandinavische merk, keurig op tijd voor de feestdagen, de voorraden aangevuld. Een overzicht.

Click’n Treat Bag
De beloningstas Click ’n Treat van EQDOG is een echte must-have voor iedereen die met de hond eropuit gaat. De tas op de heupen zorgt dat je altijd en met één hand een snoepje kunt pakken als je hond op eigen initiatief of op commando gewenst gedrag laat zien. Even een foto of filmpje maken? De mobiel draag je ook makkelijk in de tas. En wordt de tas vies? Dan kun je de uitneembare, waterdichte en vetvrije binnenvoering makkelijk schoonmaken. Ideaal dus!

4Season Shoes
Het mooiste is natuurlijk een witte kerst. En met de 4season hondenschoenen van EQDOG is dat geen probleem voor de hond. Deze hondenschoenen zijn namelijk lekker warm, vergroten de zichtbaarheid en geven grip, zo glijdt de hond minder snel uit op gladde paden. Bovendien beschermen ze tegen pekel en voorkomen de schoenen dat ijsklompjes tussen de voetkussens ontstaan.

Travel Bowl
Ook in de winter kan je hond een bak water goed gebruiken tijdens een lange wandeling. Daar is de Travel Bowl van EQDOG perfect voor. Hij is opvouwbaar, waterdicht en weegt slechts 80 gram. Bovendien gaat de ingevouwen waterbak in een handig ritsvakje met aan een kant mesh, zodat het achtergebleven vocht gewoon kan ontsnappen. Die kan dus makkelijk mee in de jaszak.

Doggy Dry en Quick Dry
De Doggy Dry badjas en de Quick Dry handdoek doen het grote afdroogwerk voor je. Na een wandeling door de regen doe je gewoon de Doggy Dry om en je hond is in een mum van tijd weer lekker droog. Hetzelfde geldt voor afdrogen met de Quick Dry. De microvezels maken het wel heel makkelijk. Zo makkelijk zelfs dat EQDOG waarschijnlijk binnenkort moet waarschuwen voor een beperkte voorraad. Snel bestellen dus!

Winkelwagentje vullen?
Op onze website vind je de brochure van EQDOG met daarin het volledige aanbod van EQDOG. Bestellen? Dat kan via +31(0)6 109 104 63 of info@noho.nl.

Tijd om de voorraad EQDOG-producten aan te vullen!

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.