Regenachtig of snikheet? Ook deze zomer biedt NOHO uitkomst!

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Regenachtig of snikheet? Ook deze zomer biedt NOHO uitkomst!

Twee weken extreme hitte, gevolgd door extreme buien en twee weken bewolking, waarna de zon weer achter de wolken verschijnt. De kans is groot dat dit de Nederlandse zomer van 2021 is. Gelukkig zijn we bij NOHO agency van alle markten thuis. Want bij Pomppa en Orbiloc denk je misschien algauw aan de herfst en winter, maar ook in zo’n wisselvallige zomer komen hun producten goed tot hun recht.

Bescherming tegen zomerse buien

Elk najaar pakt Pomppa uit met een serie exclusieve kleuren en prints die slechts één seizoen meegaan. En ook nog zolang de voorraad strekt. Om de bestsellers in huis te hebben, moet je dus snel zijn. Een herfstige musthave die ook elke Hollandse zomer handig uitpakt, is de regenjas SadePomppa. Deze lichtgewicht en comfortabele regenjas beschermt honden tegen zware regen en is dus verdomd handig in tropische zomerse buien. De jas droogt snel en is goed te wassen en de reflectoren op de kraag en over de rugnaad zorgen dan weer voor een goede zichtbaarheid. De buitenstof is ultiem licht en perfect waterdicht. De voering is gemaakt van een antistatisch materiaal dat geen vocht of vacht aantrekt of warmte afgeeft. Perfect dus in de zomer, al is deze regenjas het hele jaar ideaal. Want wanneer het kouder wordt, combineer je de regenjas gewoon met de hondentrui JumppaPomppa.

Ook kleine honden worden dankzij de SadePomppa goed beschermd tegen zomerse buien.

Altijd zichtbaar in de avonduren

Als het tropisch heet is, wil je hond overdag geen (lange) wandelingen maken – en jij waarschijnlijk ook niet. Toch heeft je hond ook op hete zomerse dagen zeker beweging nodig. Om de stoelgang op gang te brengen, om het lichaam fit te houden, maar ook om de geest ‘happy’ te houden. Beweging stimuleert namelijk niet alleen de spieren, maar zorgt ook voor ontspanning. En dat geldt niet alleen voor honden. Aangezien hitte voor veel honden stress kan opleveren, is een goede wandeling overdag geen optie. Wel kun je in de koele avonduren die wandeling alsnog inhalen en met de veiligheidslampjes van Orbiloc maak je niet alleen werk van de mentale en fysieke gezondheid van je hond, maar zorg je ook voor voldoende veiligheid dankzij de zichtbaarheid. Hebben jullie beiden nog een flinke hoeveelheid energie over? En wil je nog flink wat kilometers maken? Sla dan de Orbiloc K9 Active Pack in. Daarmee ben je als hond én eigenaar perfect zichtbaar – ideaal als jullie ’s avonds samen gaan hardlopen.

Inspelen op wisselvallig weer?

Zorg dat je goed bent voorbereid op de wisselvallige Nederlandse zomers en dat de regenjas van Pomppa en de veiligheidslampjes van Orbiloc op voorraad zijn. Geef dus snel je bestelling door: bel naar +31(0)6 109 104 63 of mail naar info@noho.nl.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.