Skagen Food Bar: hoogwaardige kwaliteit nu tegen lagere prijs

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Skagen Food Bar: hoogwaardige kwaliteit nu tegen lagere prijs

Bij NOHO agency willen we alleen producten van de hoogste kwaliteit aanbieden die niet alleen functioneel zijn, maar ook stijlvol en duurzaam – en tegen een vriendelijke prijs. De Skagen Food Bar van DOG Copenhagen is nu verkrijgbaar tegen een gereduceerde prijs en we leggen graag uit waarom deze voerbak één van onze favoriete nieuwe innovaties is van het Deense merk.

  • Stijlvol en functioneel design

DOG Copenhagen staat bekend om zijn superieure kwaliteit en innovatieve design. Dat is bij de Skagen Food Bar niet anders. Hier zorgt het Deense merk voor een elegant, Scandinavisch design met praktische functionaliteit. De strakke lijnen en het minimalistische ontwerp passen perfect in elk interieur, waardoor het niet alleen een gebruiksvoorwerp is, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je woning.

  • Duurzaamheid en stabiliteit

Deze voerbak is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en stabiliteit garanderen. De voerbak gaat daardoor lang mee en de slimme, stevige constructie zorgt ervoor dat de voerbak op zijn plaats blijft, zelfs wanneer je hond enthousiast aan het eten is.

  • Een bak voor elk soort

De Skagen Food Bar is verkrijgbaar in verschillende maten. Daardoor kun je altijd de juiste hoogte en maat voerbak voorzetten voor elke soort honden – groot of klein. De voerbak bevordert dus een gezonde eetpositie, en dat is belangrijk om onnodig gewicht op hun gewrichten en spieren te leggen tijdens het eten.

  • Gemakkelijk schoon te maken

Hygiëne is enorm belangrijk bij voedsel- en drinkbakken. Je wil zorgen dat je favoriete viervoeter een gezonde maaltijd binnenkrijgt en daar helpt de Skagen Food Bar bij. De design voerbak is eenvoudig schoon te maken. En je kunt de uitneembare roestvrijstalen kommen gewoon in de vaatwasmachine stoppen!

Nu met prijsverlaging

Kiezen voor kwaliteit moet natuurlijk betaalbaar zijn. Daarom is gekeken naar een efficiëntieslag in het productieproces van de Skagen Food Bar, waardoor de hoogwaardige voerbak nu voor een lagere prijs beschikbaar is! Dit is dus hét perfecte moment om te investeren in een kwalitatieve voerbak die niet alleen de gezondheid en het welzijn van de hond ondersteunt, maar ook nog eens prachtig staat in elk huis.

Order plaatsen? We sturen je graag een orderformulier toe: mail naar order@noho.nl. Vergeet dan niet eerst de brochure van DOG Copenhagen door te bladeren. Want daarin vind je nog veel meer excellente hondenharnassen en -riemen.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.