Vier seizoenen, één optimale bescherming voor hondenvoetjes

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Vier seizoenen, één optimale bescherming voor hondenvoetjes

Als hondenvriend wil je natuurlijk het welzijn van honden het hele jaar door waarborgen, ongeacht het seizoen. Daar helpen de 4 Season Shoes van EQDOG bij; deze hondenschoenen zijn ideaal onder alle weersomstandigheden. We gaan de seizoenen af:

Lente: ergonomisch ontwerp en duurzaam materiaal

Het kan vriezen en het kan dooien, maar één ding is zeker in de lente: de pekel is nog niet van menig wegdek verdwenen. Juist nu zijn de hondenschoenen van EQDOG belangrijk om te dragen te geven dat bijtende zout. Ook wil je na de donkere maanden juist in dit seizoen lange wandelingen maken, wanneer er nog behaaglijke temperaturen zijn. Dan kan je hond rekenen op het ergonomische ontwerp van de 4 Season Shoes. Dat zorgt voor een goede pasvorm en ondersteuning, terwijl het duurzame materiaal bestand is tegen slijtage, zelfs bij regelmatig gebruik.

Wist je dat bij een buitentemperatuur van 25 graden asfalt een temperatuur van 50 graden kan bereiken? Gelukkig biedt EQDOG verkoeling en bescherming met de 4 Season Shoes.

Zomer: ademend comfort voor warme avonturen

De zomer brengt vaak warmere temperaturen met zich mee, en dat betekent dat de kussens onder de poten van je hond bescherming nodig hebben. Want stoeptegels, maar zeker ook asfalt kan behoorlijk heet worden, waardoor hondenkussentjes zelfs kunnen verbranden. Precies daar bieden de 4 Season Shoes bescherming tegen. Tegelijkertijd zijn ze ontworpen met ademend materiaal, waardoor je hond niet oververhit raakt. Of het nu gaat om een wandeling door het bos, een dag op het strand of gewoon spelen in het park, deze hondenschoenen zorgen voor het nodige comfort en bescherming.

Wist je dat de hondenschoenen van EQDOG levens redden? De 4 Season Shoes worden ingezet door Security-, Rescue-, Politie- en Legermachten van over de hele wereld!

Herfst: antislip voor glibberige ondergrond

Met de herfst komt de regen, en dus modderige poten en gladde ondergronden. De 4 Season Shoes zorgen dat de hondenpoten niet vol modder zitten en zijn uitgerust met een antislipzool, waardoor je hond een stevige grip houdt, zelfs op zeer glibberige ondergronden. Zeker voor honden met gevoelige heupen kan dat nare valpartijen en pijnen voorkomen. Met de 4 Season Shoes laat je je hond onbezorgd genieten van heerlijke herfstwandelingen.

Winter: bescherming tegen pekel en vrieskou

In de winter is het niet alleen pekel op trottoirs en wegen dat een potentieel gevaar vormt voor gevoelige voetzooltjes van honden. IJs, sneeuw en vrieskou zorgen voor klontvorming tussen de tenen en gevaarlijk gladde wegen. De 4 Season Shoes bieden een beschermende barrière en geven grip op glad ijs. De isolerende eigenschappen van de hondenschoenen zorgen dat de voeten van je hond warm en droog blijven.

Niet te missen dus!

De 4 Season Shoes van EQDOG geven je harige vriend de bescherming die ze verdienen het hele jaar door! Bestel ze snel via de B2B-webshop van EQDOG of mail je bestelling door via orders@noho.nl.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.